Behuizingen in roestvrij staal (Bartec)

Behuizingen in roestvrij staal.

BARTEC produceert lokale controlestations voor gebruik in gebieden met ontvlambare gassen en stof. Afhankelijk van het toepassingsgebied worden de controlestations ontworpen met het type bescherming "Verhoogde veiligheid" of "Bescherming door omkasting".

De explosieveilige lokale regelstations zijn verkrijgbaar in aluminium, polyester of roestvrij staal. Bij de keuze van de uitvoering kunt u kiezen tussen een kast met deur en een kast met schroefdeksel. Bedienings-, signalerings- en weergaveapparatuur en I/O-systemen op afstand worden geïnstalleerd volgens de specificaties van de klant. De installatie van industriële standaardapparatuur in bedieningselementen voor Zone 21, type bescherming tb "Bescherming door behuizing" is mogelijk.

De bedieningselementen kunnen ook op een montagerail of in de voorwand worden gemonteerd. Voor de latere inbouw van BARTEC-besturings- en signaleringsapparatuur kan een vrije inbouwruimte worden aangewezen, die vervolgens met blindstoppen wordt afgesloten. Alle explosieveilige lokale regelstations worden voorbedraad op klemmen geleverd.

Downloads